Alle categorieën
EN
eLogistiek

Home > Producten > eLogistiek

Intermodal

Het intermodale programma van FriendShip combineert zee- en luchtvervoer, waardoor de rechtstreekse luchtvracht wordt bespaard en de redelijke tijd behouden blijft. Het stelt u ook in staat om de extra's van de bestemmingshaven en opslag te verminderen.

Het is haalbaar om de vracht tot de helft van de transittijd van de oceaan en de helft van de kosten van de lucht te verplaatsen met FriendShip-verzendzorg.

Elke intermodale zending blijft geïntegreerd in ons internationale netwerk, waardoor de klantenservice van FriendShip van begin tot eind verzekerd is.

Als u een goedkopere verzendoplossing nodig heeft die sneller is dan alleen over zee, is het combineren van de lucht en de oceaan meestal de oplossing.  

Intermodal zorgt voor meer flexibiliteit, grotere capaciteit, betrouwbaardere leveringscycli en een aanzienlijk lagere COXNUMX-uitstoot. Onze specialisten op het gebied van intermodale diensten maken gebruik van bewezen best practices voor het ontwerpen en beheren van toeleveringsketens voor weg- en spoorvervoer in het binnenland. Wij hebben een grensoverschrijdend bedrijf en bieden u alle ondersteunende diensten die marktleiders kunnen verwachten, van douane-expediteurs tot grensoverschrijdende docking, integratie, anti-integratie en omgekeerde logistiek.

industriële-haven-en-containerwerf
truck
Sterkte

Waarom voor ons kiezen